Dit zijn de 5 populairste ventilators van dit moment

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Het is warm, heel warm en dat betekent dat ventilators als warme broodjes over de toonbank gaan. Maar welke moet je nu kiezen? Wij hebben een selectie voor je gemaakt van populaire ventilators die goed verkocht worden in Nederland.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende modellen als het gaat om ventilators. Zo heb je natuurlijk de plafondventilator, maar deze laten we in deze lijst buiten beschouwing, omdat er weinig mensen genegen zijn deze te monteren in het heetst van de zomer.

Er is bijvoorbeeld een torenventilator, een statiefventilator, tafelventilator, maar ook één om op de vloer te zetten. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt natuurlijk van jouw persoonlijke situatie af. De meest gangbare zijn de statief-, tafel- en torenventilatoren, deze worden dan ook het vaakst verkocht.

Werk je op kantoor achter een PC of laptop, dan is dit nog een optie

> Bekijk hier de top 10 best verkochte ventilators van deze week

1. Statief-ventilator: Bestron ASV45Z

Dit is de populairste statiefventilator van dit moment. Met een diameter van 45CM is deze prima te gebruiken in een standaard woonkamer, maar ook handig op de slaapkamer. De prijs is ook nog eens meer dan acceptabel, dus ben je op zoek naar een goede, betaalbare oplossing, dan kun je het beste voor deze kiezen.

> Bekijk hier alle info over de Bestron ASV45Z

2. Toren-ventilator: Bestron AFT760Z

Met deze toren-ventilator koel je een iets ‘langer’ gebied, maar moet vaak wel ergens bovenop gezet worden. Deze kun je ook prima achter je bed zetten op bijvoorbeeld een stoel of kastje, waarbij er drie snelheden ingesteld kunnen worden. Ook hier weer: erg betaalbaar.

> Bekijk hier alle info over de Bestron AFT760Z

3. Luxe en erg goed: Dyson

Dyson staat bekend om zijn unieke ventilatoren die een compleet ander design hebben dan je gewend bent. Toch zijn de reviews lovend over de koeling (en soms ook nog verwarming indien gewenst) van deze apparaten. Ben je op zoek naar een goede koeling de komende jaren, check dan deze Dyson eens, waarbij dit een echte aanrader is.

> Bekijk hier alle Dyson-ventilators

4. Vloerventilator: Honeywell HT900E

Heb je behoefte aan een vloerventilator, dan is deze Honeywell HT900E een goede keuze. Het is niet de grootste, daar dien je wel rekening mee te houden, maar de prijs is wel erg goed.

> Bekijk hier de Honeywell HT900E

5. Tafelventilator: Tristar VE5930

Ben je op zoek naar een ‘gewone’ ventilator voor op je bureau op tafel, dan is deze van Tristar erg populair. Hij is scherp geprijsd en heeft een diameter van 30 centimeter

> Bekijk hier de Tristar VE5930

> Bekijk hier alle populaire ventilators

Extra: voor als HEEL hard niet hard genoeg is…

Deze ventilator blaast je weg met zijn 90 centimeter doorsnee. Hij zit op een speciaal onderstel zodat hij goed te verrijden is, maar pas wel op, misschien vliegt je tafel ook wel weg…

> Bekijk deze big-boy ventilator van Logon

Wij wensen je in ieder geval veel succes deze warme dagen…

Lees ook

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...