Zo kijk je tijdelijk gratis series en films op Netflix

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Netflix kijken

Streaming is mainstream geworden, dus iedereen streamt erop los. Zoals je ziet, er wordt veel gestreamd, maar Netflix heeft nu een nieuwe optie toegevoegd waardoor bepaalde content gratis te kijken is.

Netflix en gratis content

Er zijn tegenwoordig veel mensen die een Netflix-account delen en zo voor een lagere prijs (of gratis) naar series en films kijken. Ook is er de optie om een proef-maand te nemen op Netflix, maar er zijn meer opties bijgekomen.

Netflix smartphone
Via: depositphotos.com | kamachi

Zo heeft Netflix nu een selectie aan films en series gratis toegankelijk gemaakt voor iedereen. Hierbij staan onder andere toppers als BirdBox en een aantal anderen.

Wat moet ik allemaal weten?

Eigenlijk is het kijken van gratis films en series op Netflix heel eenvoudig, maar er zijn een aantal dingen die je moet weten voordat je aan de slag gaat.

  • Films staan er volledig op, deze zijn – inclusief alle taalopties – te bekijken voor iedereen, gratis
  • Bij series staat er één aflevering die je gratis kunt bekijken
  • De reden dat Netflix dit doet is uiteraard om meer nieuwe abonnees te werven. Je zult hier voor elke video een melding van zien.
  • Kijken kan op Android, Windows en Mac in de browser. Helaas niet op iOS en je smart TV. Casten naar Chromecast zou wel moeten lukken.

Lees ook: Netflix-aanbod groter in Nederland door taal aan te passen

Netflix kijken
Via: Pixabay

Hoe werkt gratis Netflix kijken?

Om zelf aan de slag te gaan met deze gratis content dien je naar deze link te navigeren om vervolgens de serie of film te kiezen die je graag wil bekijken.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...