Morus Zero: de was drogen binnen 15 minuten en nog betaalbaar ook

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Veel mensen hebben tegenwoordig een droger thuis, handig om de was te drogen natuurlijk. Maar het is ook een grote stroomvreter. Morus Zero pakt het anders aan.

Morus Zero

De Morus Zero is een relatief klein, maar zeker opvallend apparaat. Natuurlijk gaat het bij deze apparaten niet per se om de verschijning, maar je ziet in ieder geval dat de makers er rekening mee hebben gehouden.

Het is volgens de makers van de Morus Zero mogelijk om een ‘normale hoeveelheid’ was binnen 15 minuten volledig te drogen in deze slimme machine. Hierdoor bespaar je natuurlijk energiekosten en denk je ook nog eens aan het milieu, mooi toch?

Maar, hoe doen ze dat dan?

Bij Morus Zero maken ze gebruik van vacuüm-technologie om te bereiken dat ze de was een stuk sneller droog kunnen krijgen. Door de gebruikte technologie kan er ook gedroogd worden op relatief lage temperaturen.

Naast de innovatieve techniek die gebruikt wordt is het apparaat ook vrij klein. Daardoor neemt deze niet teveel plaats in en heb je meerdere mogelijkheden om hem neer te zetten en op te bergen. Er is dan ook geen afvoer nodig, waardoor je nog meer flexibiliteit hebt.

Bescherming wasgoed en energiebesparing

Doordat er op deze lage temperatuur gedroogd wordt is er minder impact voor je kleding als het in de droger gaat. Dat wil weer zeggen dat de kleding potentieel langer meegaat en dus minder snel vervangen hoeft te worden.

Bij de Kickstarter-campagne van de Morus Zero wordt gesproken over een energiebesparing van zo’n 40 procent ten opzichte van een gewone droger en dat is – vooral als je veel wasjes draait – een flinke besparing.

Morus Zero kopen

De Morus Zero wordt vanaf december 2019 geleverd en is op het moment van schrijven verkrijgbaar voor 300 euro.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...