Met deze ‘slimme’ tandenborstel wil je het liefst de hele dag poetsen!

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Tandenpoetsen is, met name voor kinderen, niet de meest spectaculaire bezigheid van de dag. Daar heeft Kolibree Magik iets op bedacht: een tandenborstel die je kind laat poetsen met augmented reality!

Slimme tandenborstel

Het goed poetsen van je tanden is hartstikke belangrijk. Zo voorkom je dat je op latere leeftijd problemen krijgt met je gebit. Met behulp van de Kolibree Magik tandenborstel wordt tandenpoetsen een leuke bezigheid!

https://www.youtube.com/watch?v=krVKxt61k_k

Kolibree Magik

Door middel van augmented reality wordt de ‘poetser’ tijdens het poetsen aangekleed als bijvoorbeeld een superheld of zoals in de video als piraat. Er zijn verschillende figuren waaruit gekozen kan worden. Daarnaast krijgt de poetser extra punten als hij of zij op de juiste plek poetst.

Beter poetsen!

Met de Kolibree Magik tandenborstel wordt poetsen niet alleen leuker, maar je gaat er ook beter van poetsen! Zo kun je precies zijn waar je wel goed gepoetst hebt en waar je nog iets beter moet poetsen. Zoals je op bovenstaande afbeelding kunt zien krijgt de poetser middels grappige 2D animaties te zien waar nog gepoetst moet worden. Briljant!

Kolibree Magik-app

Alsof dat nog niet genoeg is kun je met behulp van de Kolibree Magik App als ouder toekijken. Zo kun je zien hoe lang je kind poetst en hoe goed. Ook kan in een later stadium teruggekeken worden op de behaalde resultaten. Dit klinkt misschien een beetje creepy, maar als het voor een goed gebit zorgt hoor je ons niet klagen!  De tandenborstels is vooralsnog niet verkrijgbaar, maar je kunt hem wel reserveren met 50% korting. Voor meer informatie kun je kijken op de site van Kolibree Magik.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...