iKuddle: deze zelfreinigende kattenbak maakt jouw leven eenvoudiger

Door

Martijn

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Martijn

Laatste update:

0

iKuddle kattenbak

Katten zijn leuk om mee te spelen, eten te geven en te aaien. De kattenbak verschonen is daarentegen een vervelend klusje dat je het liefst zo lang mogelijk uitstelt. Maar met de iKuddle hoef je je daar gelukkig nooit meer zorgen over te maken. 

Een slimme kattenbak 

Voor een kattenbak zit er behoorlijk wat technologie in de iKuddle. Een elektrische schep en een zeef werken samen om het kattengrit te splitsen van de uitwerpselen. Na het zeven van de uitwerpselen doet de zwaartekracht de rest en rollen ze in een voorbereid zakje. Het ingebouwde deodorant systeem maakt op dat moment direct korte metten met vieze luchtjes. 

iKuddle kattenbak
Via: Ikuddle


Wanneer dat proces compleet is, krijg je een melding en kun je op een knop drukken die het verpakkingsproces in gang zet. Het zakje wordt dan dichtgemaakt en wanneer je er klaar voor bent, kun je het zakje verwijderen om bij het afval te gooien. 

Kattenbak app 

Als iemand je vijf jaar geleden zou vragen wat voor apps je vandaag de dag op je telefoon zou hebben, zou een kattenbak app zich waarschijnlijk niet onder de antwoorden bevinden. Toch biedt de iKuddle een app waarmee je het schoonmaak- en inpakproces handmatig kunt bedienen, zelfs zonder van de bank af te komen.  

Ikuddle slimme kattenbak
Via: iKuddle

Ook kun je in de app zien hoe vaak je kat gebruik heeft gemaakt van de kattenbak. In een handig schema kun je dan zien of je kat nog steeds een gezonde stoelgang heeft. 

Opladen

De iKuddle is voorzien van een lithium batterij die ongeveer twee weken meegaat op één acculading. Vervolgens kun je hem met een kabel bijladen. Ook heb je mogelijkheid om de kattenbak aan de netstroom aan te sluiten. Dan hoef je de batterij nooit bij te laden en bespaar je nog meer tijd.

Ikuddle slimme kattenbak
Via: iKuddle

Hoewel de iKuddle met een prijs van 399 dollar wat aan de dure kant is voor een kattenbak, moet wel gezegd worden dat er tot wel 50% minder kattenbakvulling weggegooid hoeft te worden. Na enkele jaren gebruik heeft de iKuddle je dan niet alleen zeeën van tijd bespaard, misschien heb je hem dan zelfs wel terugverdient. 


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...