Hushme: de koptelefoon waarmee je belt zonder dat mensen je kunnen afluisteren!

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Maak kennis met de Hushme. Met deze wel erg speciale koptelefoon kun je bellen zonder dat mensen in je directe omgeving hier iets van mee krijgen. Hoe werkt dit nu precies?

Hushme

Hushme is een apparaat in de vorm van een koptelefoon welke je over je mond heen schuift, zodat niemand behalve je gesprekspartner je kan horen. Hieronder kun je de officiële video van Hushme bekijken. Negeer vooral het uiterlijk van Hushme en het accent van de stem in de video – dit zorgde bij ons voor de slappe lach!

Via: Hushme

Raar maar waar

Ongelooflijk hè? Wij dachten in eerste instantie ook te maken te hebben met een wel erg late 1 april grap, maar Hushme bestaat echt! Er zit een ingebouwde koptelefoon in dit apparaat welke ervoor zorgt dat je stem niet hoorbaar is voor bijvoorbeeld degene die naast je in de bus zit.

Het kan nog gekker!

En alsof dat nog niet gek genoeg is, kun je naast het dempen van je stem ook een ander geluid laten afspelen. Zo kun je bijvoorbeeld regen laten afspelen, maar ook Darth Vader – LOL!
Voor het geval dat het nog niet duidelijk was: dit is geen grap, dit apparaat bestaat echt. Er is een prototype wat getest wordt en daarnaast was deze gadget te bezichtigen en te testen op de London Wearable Technology Show.

Waar te koop?

Wij vinden geloven niet echt dat deze gadget een succes gaat worden. Ze hebben vreemd genoeg wel hun funding kunnen halen bij Kickstarter en het product is nu te verkrijgen bij Indiegogo. Lijkt je dit wel wat? Houd de website in de gaten voor updates!

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...