Het bewijs dat raincoats hip en betaalbaar kunnen zijn

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Tot nu toe heb je regenjassen misschien gezien als ‘saaie’ jassen met een vaak plastic look en feel, maar niets is minder waar, zo getuigd deze nieuwe, hippe collectie raincoats.

De raincoat

We hoeven je niet te vertellen dat we in Nederland en België met grote regelmaat regen hebben. Vaak komt de regen natuurlijk onverwacht en dan heb je net de verkeerde jas aan. Tot nu toe waren heren regenjassen niet bijzonder hip, maar we weten, dat het nu wel anders gesteld is. De raincoat is hip en nog betaalbaar ook…

Een goed voorbeeld van deze omslag, is de nieuwe collectie raincoats van America Today. Deze zijn er in nieuwe smaken en verschillende kleuren, dus er is altijd wel iets te kiezen dat bij jouw smaak past. Of het nu felgeel is, of rustig blauw, die zomerse look komt er sowieso…

Natuurlijk kunnen we veel vertellen over de raincoats, maar laten we eerst bekijken hoe ze er echt uitzien. Hieronder zie je deze nieuwe hippe regenjassen, die voor zowel heren als dames beschikbaar zijn!

America Today

What’s your Flavor?

Niet zonder reden is de nieuwe campagne van America Today voor deze raincoats dan ook getiteld: What’s your flavor? Door de grote verscheidenheid aan kleuren, is er voor ieders smaak natuurlijk wat wils.

Maar natuurlijk kun je ook nog een stapje verder gaan en kiezen voor de bijpassende accessoires. Of het nu een hoed of pet, deze zijn er natuurlijk ook om helemaal bij jouw stijl te matchen.

Misschien ga je wel voor uniformiteit en kies je voor dezelfde kleur, maar combineren is natuurlijk ook mogelijk. Nu blijft er natuurlijk nog maar één vraag over: What’s your Flavor?

Je gaat bijna denken: laat die regen maar komen!

https://www.america-today.com/nl-nl

Geplaatst door America Today op Vrijdag 15 maart 2019

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...