Handjet: met dit printpistool bedruk je werkelijk alles

Printen op papier kennen we allemaal, maar het bedrijf EBS gaat een stap verder met dit printpistool.

Handjet

Het printpistool van EBS is een apparaatje dat enigszins op een lasergun lijkt, maar een hele andere functie heeft. Zoals de naam doet vermoeden kun je ermee printen, maar niet zomaar printen. Je kunt er op praktisch alle materialen een tekst of andere tekens plaatsen.

Klik hier om cookies te accepteren en deze content te tonen

Denk bijvoorbeeld aan het markeren van boomstammen, zoals te zien is in onderstaande video. De mogelijkheden zijn praktisch onbeperkt en het lijkt bijzonder eenvoudig te werken als de de promo mogen geloven.

Er zijn vele toepassingen te bedenken om de Handjet in te zetten, die vooral in de zakelijke markt zullen liggen. Het lijkt in ieder geval net of je automatisch ‘graffiti’ aanbrengt, terwijl het toch gewoon een printer is.

Klik hier om cookies te accepteren en deze content te tonen

Ben je nu enthousiast geworden, je zult toch nog even geduld moeten hebben. De Handjet is vooral gericht op de zakelijke markt, dus het is nog niet helemaal duidelijk om er überhaupt een consumentenversie zal komen. Ook de prijs is nog niet bekend gemaakt, maar de verwachting is dat er wel een stevig prijskaartje aan deze technologie zal hangen.

Ook interessant
Rollscout: eindelijk altijd toiletpapier bij de hand