Deze onderbroek beschermt je tegen straling van smartphones en andere apparaten

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

spartan onderbroek beschermt tegen straling

Elektronische apparatuur geeft straling af, zo ook je mobiele telefoon. Je telefoon zit vaak in je broekzak en dat is natuurlijk erg dicht in de buurt van je edele delen. Voor onderbroekenmerk Spartan reden om een onderbroek te ontwikkelen die de mannelijke edelen beschermt tegen deze straling.

Negatieve effecten straling

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft onderzoek gedaan naar de gevolgen van straling van mobiele telefoons. Deze straling zou dermate schadelijk zijn dat het bij intensief gebruik serieuze gezondheidsklachten kan veroorzaken. De straling heeft namelijk negatieve effecten op  de cellen in ons lichaam en dus ook voor onze edele delen. Onderbroekenfabrikant Spartan vond het tijd om in te grijpen, want men is bezorgd over hoe slecht deze straling is voor de testikels van een man en welke invloed heeft het op je vruchtbaarheid?

Op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas werd deze ultramoderne onderbroek voor het eerst aan het grote publiek getoond. Deze is geïntroduceerd als gadget met een dubbele functie. Het is een comfortabele onderbroek met een modern uiterlijk, en beschermt daarnaast het menselijk lichaam tegen negatieve effecten van straling van bijvoorbeeld mobiele telefoon.

Onderbroek met WaveTech

De onderbroek is gemaakt van een weefsel van geleidende materialen, wat er voor zorgt dat elektromagnetische velden in de buurt geblokkeerd worden. Deze technologie wordt ook wel WaveTech genoemd. Daarnaast zitten in de onderbroek ook andere innovaties verwerkt die je normaal gesproken in bijvoorbeeld een ruimtepak tegenkomt. Hiermee wordt meer dan 99% van de straling weggehouden, en dit zou de kwaliteit van ons zaad beter beschermen.

spartan slimme onderbroek

Ook aan het ontwerp van de onderbroek is gedacht. De Spartan onderbroeken zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw en zwart en zijn in alle gangbare maten te koop. Dus vind jij al die straling in je broek ook maar niks en wil jij je zaakje graag extra beschermen? Voor € 42 heb jij ook zo’n high-tech onderbroek in huis, en kun je je mobiele telefoon gewoon in je broekzak laten zitten.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...