Je huis is pas af met Dakboard Digital Wall Calender

dakboard digital wall calender

Een huis leuk inrichten is niet voor iedereen weggelegd, maar in het huis van een liefhebber van technologie mag een Dakboard Digital Wall Calender niet ontbreken. Het is de ultieme gadget om in huis op de hoogte zijn van alles. Je kalender, agenda, het weer, je to-do list en nog veel meer.

Weg met de ouderwetse kalender

In ons hectische leven van vandaag de dag is het moeilijk om alles nog op een rijtje te houden. Vroeger hadden we in huis de papieren kalender hangen. Woensdag naar de kapper en volgende week maandag op bezoek bij oma. Dat kan makkelijker! Met Dakboard haal je een digitale muurkalender is huis die veel meer is dan een simpele kalender.

24 inch aan prachtige technologie aan de muur. Dakboard is de digitale opvolger van de ouderwetse papieren kalender. Krijg in één oogopslag een overzicht je alles wat er de komende tijd voor je op de planning staat. Tegelijkertijd krijg je te zien wat voor weer het buiten is en welke belangrijke social media updates je niet mag missen.

Koppel met verschillende online diensten

Dakboard is te koppelen met verschillende online diensten zoals Google Calendar, iCloud Calendar en Facebook Events. Het neemt automatisch al je afspraken over die op een mooie, overzichtelijke manier getoond worden op het scherm. Anderen in huis kunnen ook hun accounts makkelijk koppelen aan het Dakboard.

https://www.instagram.com/p/BmGYx9Alzbn/

Het oog wil natuurlijk ook wat, dus is het Dakboard volledig naar eigen wens in te richten. Er kan een koppeling gemaakt worden met verschillende fotodiensten zoals Instagram, Flickr en Google Photos. Hiermee krijg je je eigen foto’s te zien op je scherm, zodat je een persoonlijke twist aan het scherm kunt geven. Dit alles gaat via de wifi verbinding in je eigen huis. Wil je ondertussen op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Geen probleem, op het Dakboard kun je verschillende RSS nieuwsfeeds toevoegen zodat jij altijd en overal op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Dakboard bij jou in huis?

Ben jij een technologieliefhebber en mis je in jouw huis nog de finishing touch? Dan is het Dakboard iets voor jou! Via deze website is het Dakboard in verschillende varianten te koop vanaf $ 299,95. Je huis zal stralen als nooit tevoren en jij vergeet nooit meer een afspraak!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo