Met behulp van deze ‘slimme’ oven kan iedereen koken

Met behulp van deze ‘slimme’ oven kan iedereen koken

June is een slimme oven die zelf de kooktijd in de gaten houdt. Daarnaast kun je de oven afstellen op (bijna) alle maaltijden. Zelfs mensen die nog geen eitje kunnen bakken, zetten met behulp van deze slimme oven de lekkerste maaltijden op tafel!

Slimme oven

De feestdagen zitten er alweer een tijdje op, maar dat betekent niet dat we brood en water leven. Nog steeds houden we van lekker eten. Maar om lekker te kunnen eten moet je ook lekker kunnen koken. Niet iedereen kan dit of vindt dit leuk om te doen. Voor deze groep mensen is er nu een nieuwe gadget: de June Intelligent Oven.

Hoe werkt het?

Er zit een HD-camera in de oven die ervoor zorgt dat de oven op de correcte temperatuur voorverwarmd wordt en de correcte kooktijd wordt ingesteld. Daarnaast bevat de oven een digitale thermometer en 6 koolstofvezel-elementen. Deze elementen zorgen ervoor dat de bodem van de oven niet vies en drassig wordt. Daarnaast zorgt deze technologie ervoor dat de temperatuur constant blijft in de oven. Een technologie die nog in geen andere oven verwerkt is.

Smartphone

Daarnaast kun je de oven eenvoudig bedienen met de iOs-app van June. Via deze app krijg je ook berichten binnen over de voortgang van je maaltijd. De database van de app staat vol met ingrediënten en gerechten die de oven zelf kan bereiden zonder dat je er omkijken naar hebt. Hieronder een video van June die een steak bereidt:

Wat kost dat?

June, mede opgericht door Ex iPhone-techneut Nikhil Bhogal, komt in twee varianten. Zo kun je kiezen voor de ingebouwde versie à €1.700,- of de ‘losse’ oven van €1.260,-.

Goedkoop is de oven dus niet, maar voor iemand die momenteel overleeft op magnetronmaaltijden vanwege gebrekkige kookkunsten zou dit een goede investering zijn.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo