Amazon officieel in Nederland: dit zijn meteen interessante producten

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Amazonlogofeatured

Amazon is een tijdje geleden officieel gelanceerd in Nederland en dat betekent dat ons land een grote retailer rijker is. Maar wat kun je er nu allemaal kopen? Wij zijn op onderzoek uitgegaan en hebben een aantal interessante producten en categorieën voor je op een rij gezet.

Amazon in Nederland

De officiële lancering van Amazon in Nederland komt na een periode waarin de Nederlandse markt via Duitsland bediend werd. Nu Amazon.nl gevuld is met naar eigen zeggen 100 miljoen producten, gaat het doek er officieel vanaf en mag Amazon zeggen dat ze officieel actief zijn op de Nederlandse markt.


Tip: Bekijk de populairste producten op Amazon.nl


Amazon verkoopt een deel van de producten zelf, maar heeft ook veel externe verkopers die producten aanbieden op het platform. Dit is voor de Nederlandse markt niet compleet nieuw, dit gebeurt ook al op BOL.com bijvoorbeeld. Deze laatste heeft nu een 27.000 ondernemers die via het platform van BOL producten verkopen. Bij de lancering zouden dit er bij Amazon ‘een paar duizend’ zijn aldus het bedrijf.

Maar wat moet je nu precies kopen op Amazon en hoe werkt het?

Welke producten-categorieën kun je vinden op Amazon?

Er zijn dus een 100 miljoen producten verkrijgbaar op Amazon, waardoor je mag verwachten dat ze een vrij compleet assortiment aanbieden. Er zijn dan ook veel categorieën waarin je spullen kunt aanschaffen. We hebben er hieronder een aantal voor je op een rij gezet.

Het assortiment van Amazon is dus bijna onuitputtelijk, weet je niet waar te beginnen, klik dan op deze link.

Interessante producten op Amazon

We hebben een korte lijst gemaakt van interessante producten op Amazon. Deze zijn mede interessant doordat het zogenaamde launch-deals zijn, die extra scherp geprijsd zijn op de dag van de lancering van Amazon.

Handige links en tips voor shoppen op Amazon

Naast de producten hebben we nog een aantal handige tips en links voor je op een rij gezet als je op Amazon wil shoppen.

  1. Check Amazon Prime, een extra dienst die je 30 dagen gratis kunt proberen (erna 2,99 per maand) waarbij je altijd GRATIS verzending hebt en ook nog eens korting krijgt op bepaalde producten. Naast deze voordelen heb je ook toegang tot onder andere Amazon Prime Video, een streamingdienst vergelijkbaar met Netflix en onbeperkt foto’s kunt opslaan in de cloud van Amazon. Meer info over Prime kun je hier vinden.
  2. Bestellers in de categorie Elektronica
  3. AmazonBasics is het eigen merk van Amazon, een groot aantal producten met goede kwaliteit en een interessante prijs. Het volledige overzicht hier.
  4. Amazon is onder andere ook eigenaar van smarthome-merk Ring, hier kun je alle producten op een rij vinden. Voor meer over een slimmer huis, kun je op onze zustersite smarthomefans.nl terecht.
  5. Bekijk hier alle launch-deals
  6. Alle aanbiedingen op Amazon kun je hier vinden.

Amazon zal het Nederlandse online landschap de komende jaren gaan veranderen, wij zijn in ieder geval erg blij met de komst van deze grote online speler naar Nederland en zijn benieuwd wat het ons allemaal gaat brengen!


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...