ZumZum: design-loopfiets voor kinderen

ZumZum: design-loopfiets voor kinderen

De ZumZum is een opvallende verschijning en speciaal gemaakt voor kinderen. Deze design-loopfiets helpt kinderen met hun balans en heeft een natuurlijke vering.

ZumZum

Bij het zien van de video en foto’s van de ZumZum vonden we het jammer dat we geen vier meer zijn. De fiets is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot ongeveer vier jaar en is bedoeld om ze te helpen met het bewaren van evenwicht, maar is natuurlijk ook leuk om mee te spelen. Deze loopfiets heeft door zijn unieke ontwerp een automatische vering onder het zadel en met een gewicht van ongeveer 3,4 kilo de lichtste in zijn soort.

https://www.youtube.com/watch?v=yWWzxuhrlwA

Deze speciaal ontworpen fiets is te vinden op Kickstarter en is te koop voor $149. Als de campagne succesvol wordt afgesloten zal de retailprijs op $ 249 komen te liggen. Meer informatie op de site van ZumZumBikes.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo