Zijn dit wel echt de eerste gelekte beelden van Star Wars episode VII?

18 december 2015, de verjaardag van iemand hier op de redactie. Laat nou dat ook de datum zijn dat Star Wars Episode VII in première gaat en hij ook nog Star Wars fan is!

Veel fans wachten met smart op de eerste beelden van Star Wars episode VII. Foto’s, of misschien wel een trailer, alles mag. Nou, er zijn beelden. Maar niet van de echte set. Het kan de pret niet drukken. Het heeft als titel “Leaked Star Wars Episode VII Filmset Footage” en is een video die door YouTube-gebruiker Frank Wunderlich op het internet gezet is.

Frankfurt airport

Het zijn beelden die op het vliegveld van Frankfurt gemaakt zijn en hij zegt dat het erop lijkt dat dit vliegveld als “Starport” gaat fungeren in de nieuwe Star Wars film. Stormtroopers bewaken de vliegtuigbegeleiders, maar ook een AT-AT loopt er op zijn gemakje rond. Aan het einde van de video zie je de Death Star die dringend aan een grote onderhoudsbeurt toe is. Frank Wunderlich, dit heb je subliem in elkaar gezet, onze complimenten!

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer