Waternest 100: milieuvriendelijk, stijlvol drijvend huis

Waternest 100: milieuvriendelijk, stijlvol drijvend huis

Waternest 100 is gemaakt van gerecycled hout en aluminium en heeft een oppervlakte van 100 vierkante meter. Dit samen met nog eens 60 vierkante meter zonnepanelen zorgt voor een zelfvoorzienend, enorm stijlvol huis op het water.

Waternest 100

Waternest 100 is ontworpen door Italiaanse architect Giancarlo Zema en uitgevoerd door EcoFloLife waar ze met de hand gemaakt worden. Hier zijn er verschillende opties die het duurzame huis nog persoonlijker kunnen maken. Natuurlijk is het prettig om milieuvriendelijk op het water te wonen, maar qua design laat het Waternest 100 zich van zijn beste kant zien aan zowel binnen als buitenkant. Ook het interieur is volledig nieuw ontworpen waarbij dezelfde materialen worden gebruikt om het nog meer tot één geheel te maken.

Waternest100-4

Mocht je niet op het water willen wonen, dan is Waternest ook te gebruiken als kantoor, winkel of zelfs restaurant. Meer informatie over aanschaf van dit handgemaakte stijlvolle drijvende huis op de site van EcoFloLife.

Waternest100-9 Waternest100-6 Waternest100-4 Waternest100§ Waternest100-3 Waternest100-2

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo