Waterballonnen vullen? Bunch O Balloons doet er 100 per minuut

Waterballonnen vullen? Bunch O Balloons doet er 100 per minuut

Bunch O Balloons is een uitvinding die je in de zomer een flinke voorsprong kan geven, vooral bij een waterballonnengevecht. Dit slimme product maakt het mogelijk 37 waterballonnen in een aantal seconden te vullen. Door het mondstuk te verbinden met de tuinslag, deze aan te zetten en vervolgens de ballonnen los te schudden, voila, volgens de maker heb je 100 ballonnen in slechts één minuut.

Snel waterballonnen vullen

Het allermooiste, ze worden vanzelf dichtgeknoopt. Bijkomende nadeel is wel, het mondstuk kan slechts één keer gebruikt worden, dus het kan wel een dure hobby worden.

Update: Bunch-o-Balloons zijn nu ook verkrijgbaar in Nederland, maar wacht niet te lang, ze zijn snel uitverkocht!

Het Kickstarterproject is een  groot succes, het doel is inmiddels al ruim overschreden en voor € 10 kun jij eigenaar worden van een pakket handige Bunch O Balloons. De verzendkosten van $ 25 maken het wel iets minder aantrekkelijk.

Koop deze leuke en vooral handige ballonnen nu ook op BOL

Waterballonnenaanbieding

 

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

4 Opmerkingen
 1. Antwoord
  Klaartje Van Bijnen Robben 30 juli 2014 op 15:36

  ik kan niet vinden hoe ik ze kan kopen via de site

  • Kickstarter is een site waar mensen projecten kunnen steunen, deze ballonnen zijn ook een dergelijk project waarbij de makers financiering zoeken voor het maken van producten. Bunch o Balloons kan dus ‘gesteund’ worden met een bepaald bedrag, in ruil daarvoor krijg je het product of andere dienst. Het werkt dus iets anders dan het daadwerkelijk kopen van een product.

 2. Antwoord
  Klaartje Van Bijnen Robben 30 juli 2014 op 10:37

  waar kun je ze kopen dan

  Laat een reactie achter

   
   

  Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

   

  GadgetsDaily
  Logo