Water HoverBoard blaast je letterlijk helemaal weg!

Water HoverBoard blaast je letterlijk helemaal weg!

Het Franse bedrijf Zapata Racing, van eigenaar Franky Zapata, Frans jet-ski kampioen, heeft het spectaculaire ” Water Hoverboard” op de markt gebracht.

Het betreft een board dat geschikt is voor hele extreme watersporten.  Het lijkt qua stijl een beetje op skateboarden of surfen, maar in dit geval heb je de mogelijkheid om ook hoog in de lucht te zweven.

60 meter slang

Het hydropropulsion systeem wordt gevoed door een 60 meter lange slang die is aangesloten op een begeleidende jetski of speedboot. De water Hoverboard kan zelf snelheden halen tot wel 37 kilometer per uur, scherend over de golven. Nadeel is natuurlijk wel dat je altijd iemand nodig hebt om je parcours te volgen met een jetski of boot, dat gaat helaas niet anders. Er wordt een elektronische-kit (EMK) bij aangeboden die je kunt aansluiten op de motor om de Hoverboard gebruiker de controle van de boot te geven voor wat betreft het gas, met behulp van het handvat.
De Hoverboard is geschikt voor op zee of in een meer, maar de minimale vereiste diepte van het water is 13 meter. Zapata verplicht je minimaal een uur aan opleiding te volgen om het apparaat goed onder controle te krijgen. Zij geven ook aan dat iedereen die meer kan 110 kilo weegt geen optimale ervaring zal hebben op het Hoverboard.

De Hoverboard is binnenkort te verkrijgen voor $ 5.850. Zie jij je er al zelf mee stunten?

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo