Wat moet Pepsi met tweeduizend pingpongballetjes en net zoveel muizenvallen?

Wat moet Pepsi met tweeduizend pingpongballetjes en net zoveel muizenvallen?

Pepsi cola had als oudejaarswens bedacht om op te vallen met een hoop pingpongballetjes die allemaal willekeurig gelanceerd werden door net zo veel muizenvallen.

We zijn inmiddels het nieuwe jaar alweer een aantal dagen geleden begonnen, maar toch is deze video van Pepsi zeker leuk en origineel om nog te bekijken. Bureau HarrimanSteel, die zeer creatief zijn op het gebied van bedenken van dit soort stunts, bedachten het om een ruimte te vullen met 2014 muizenvallen en 2015 pingpongballetjes. Jawel, geen stukjes kaas, maar pingpongballetjes!

Vervolgens laten ze er een paar balletjes op vallen en de kettingreactie die daarna ontstaat is erg spectaculair om te zien. Het resultaat daarvan is opgenomen met hogesnelheidheidscamera’s. Natuurlijk zijn de pingpongballetjes in de bekende Pepsi cola kleuren gespoten, Bekijk de video hier beneden om het zelf te aanschouwen.

http://youtu.be/v7YQT6BCuAE

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo