Vul je aquarium met een driedimensionaal schilderij, eens wat anders!

Met een aquarium kun je veel meer dan alleen maar vissen houden, dat bewijst kunstenaar Mariele Neudecker.  Zij is in staat klassieke landschapsschilderijen in een driedimensionale vorm om te zetten.

 

Ze gebruikt voor haar kunstwerken als basis een iets ruimer aquarium. Vervolgens voegt Neudecker diverse materialen toe aan het “aanstaande” driedimensionaal schilderij. Replica van een schip of takken bijvoorbeeld. Uiteindelijk wordt de glazen bak volledig met water gevuld om een prachtig mooi en uniek lichteffect te creëren.

Zou alleen een schip in het aquarium hebben gestaan, zou het niet echt spannend geweest zijn. Met het toevoegen van het water, maar ook allerlei zouten aan dit water ontstaat dit bijzondere spel tussen licht en lucht.

Chemicaliën

Vergelijk het met een traditioneel landschapsschilderij. Hier is het effect ook veel specialer als de hemel en de wolken even wat dikker zijn aangezet met wat extra verf. De chemicaliën in het water reageren op het kunstwerk in het aquarium, waardoor, ook nog eens door de invloed van zuurstof, licht, maar ook de tijd, het kunstwerk nog compleet kan veranderen qua verschijning. Prachtige kunst, zonder te overdrijven!

driedimensionale schilderijen driedimensionale schilderijen driedimensionale schilderij driedimensionale schilderijen

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer