Vliegende truck is het beste van een helikopter en auto samen

Hier beneden zie je een video van de “Advanced Tactics Black Knight Transformer”, zeg maar een soort van vliegende truck door de woestijn.

Het is de officiële video van de Advanced Tactics Black Knight Transformer waarbij hij zijn eerste rit en vlucht openbaar laat zien aan de rest van de wereld. Het is een vliegende truck die de beste aspecten van een helikopter en een auto heeft gecombineerd.

Missies

Het is een robuust en goedkoop vliegtuig die autonoom in staat is om bijvoorbeeld slachtoffers te evacueren, maar ook moeilijke en gevaarlijke gebieden van voorraden kan voorzien tijdens het uitvoeren van bepaalde missies. Ok, heel eerlijk, hij zou natuurlijk ook spectaculair van pas kunnen komen bij een bankoverval, maar daar is hij waarschijnlijk toch niet voor ontworpen. Voor meer info klik hier.

vliegende truck

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer