Vind met Google Naps een heerlijke slaapplaats

Op zoek naar een slaapplaats als je even je ogen wil dicht doen? Internet beroemdheid Kakhiel en bureau Venour uit Amsterdam hebben een app gemaakt die je helpt een slaapplek te vinden ergens in jouw omgeving. Van powernapjes tot zelfs een hele nacht, je komt ze allemaal tegen op Google Naps.

De website is een parodie op Google Maps en helpt je een geschikt grasveldje, bankje of brug te vinden om je dutje te kunnen doen. Je kunt zelf aan Google Naps een fijn plekje doorgeven, of er eentje zoeken bij jou in de omgeving. Google Naps wordt over de hele wereld gebruikt, tot in de VS, Brazilië, China en Indonesië toe. De ontwikkelaars geven duidelijk aan op hun website dat het een grap betreft. Ze gaan er van uit dat de Google-topmannen Larry Page en Sergey Brin geen rechtszaak tegen ze zullen beginnen. “Wees alstublieft niet boos. Dit is maar een grap, een parodie. We willen uw merk niet beschadigen, we willen enkel een lach op het gezicht van de Google-fans toveren. Dus sleep ons alstublieft niet voor de rechter, want er staan maar enkele honderden euro’s op onze bankrekening”, zeggen de makers van de website. “Maar als u in Nederland bent mag u op onze bank slapen als u dat wilt.” Dus haal je Ostrich Pillow uit de kast, en ga snel op zoek naar zo’n heerlijk plekje om te dutten!

google naps

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer