Veertien jaar opgroeien van Lotte mooi weergegeven in time-lapse video

Veertien jaar opgroeien van Lotte mooi weergegeven in time-lapse video

Lotte is eigenlijk doodgewoon de dochter van vader Frans Hofmeester. Hij heeft echter het nu toe 14-jarige leven van Lotte in een time-lapse video achter elkaar gemonteerd en het blijkt een regelrechte hit te zijn. Liefst meer dan 2 miljoen keer is de video inmiddels bekeken.

Pa heeft van zijn dochter elke week een filmpje gemaakt, vanaf moment van geboorte tot heden, 14 jaar later. Het resultaat mag er zijn. 

Fotograaf

Frans Hofmeester is fotograaf van beroep en maakte al eerder een time-lapse video van zijn dochter. Destijds was ze 12 en sinds die tijd maakt hij jaarlijks een update van haar film. Het is zelfs zo dat de eerste compilatie die Hofmeester maakte in het museum Reina Sofia in Madrid wordt vertoond.

Hofmeester doet hetzelfde met zijn zoontje Vince, die nu 10 is. “Soms hebben ze geen zin”, zegt Hofmeester. “Maar dan zeg ik, ‘het is maar een minuutje! Vertel iets over je sport, heb je gewonnen?’ Zo werkten ze altijd mee en kon ik het shot afmaken.” Knap als je dat zo lang kunt volhouden met je kinderen, mooie familieband!

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo