Van Moof: de stadsfiets die jij wil hebben [ADV]

Van Moof: de stadsfiets die jij wil hebben [ADV]

Het begon allemaal met een droom: een fiets ontwerpen waarop je je thuisvoelt. Deze droom heeft VanMoof waar gemaakt.

VanMoof = design

Het inspirerende verhaal van VanMoof begint met een trip naar het buitenland waarbij er een stukje bewustwording komt: thuis is mooier dan je denkt, vooral als je even weg bent geweest. Met dit in het achterhoofd zijn de twee ambitieuze broers aan de slag gegaan met het ontwerpen van de stadsfiets 2.0. Nu, geruime tijd later blijkt de toegepaste trial & error methode zijn vruchten af te werpen. Over de hele wereld worden de fietsen verkocht en dus gebruikt, een droom dit uitkomt. Een persoonlijk hoogtepunt van de ondernemers is een fietstocht, uiteraard op de eigen VanMoof-fiets, samen met hun vader naar Parijs, een mooi moment.

Tegenwoordig werken de broers niet meer op dezelfde locatie, de één in Nederland, de ander in Azië waarbij communiceren via allerlei moderne middelen verloopt. Key hierin is Microsoft Surface, die het bedrijf verder laat groeien, mede door de communicatie en processen te stroomlijnen.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo