Uur zonlicht genoeg voor horloge om 3 maanden te werken

Uur zonlicht genoeg voor horloge om 3 maanden te werken

Horloges die in staat zijn om licht van de zon te gebruiken om zichzelf op te laden, zijn inmiddels op de markt. De Q&Q SmileSolar horloges kunnen dit terwijl het klokje om je pols zit.

Het zijn hele moderne, trendy horloges en worden aangedreven door zonne-energie. Het horloge zet het zonlicht om met hulp van een flinterdun zonnepaneel, dat verborgen is rond de binnenrand van de behuizing. In ruil voor een uur zonlicht krijg je van de SmileSolar ongeveer drie maanden levensduur van de batterij terug, dus het is heel makkelijk om hem continue opgeladen te hebben, stilstaan zal bij regelmatig draaien niet kunnen gebeuren. Ze zijn te verkrijgen in meerdere kleuren en met verscheidene patronen. Passen zeer zeker bij vrijwel alle kleding die je draagt. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, voor maar € 45 kun je zo’n milieuvriendelijk horloge kopen.

Table for Two

Het geeft je misschien nog wel een beter gevoel als je weet dat de opbrengst wordt geschonken aan Table for Two. Dat is een organisatie die zorgt dat kinderen in Afrika en Azië schoolmaaltijden ontvangen.

 

zonlicht zonlicht zonlicht zonlicht

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo