USB zonnebloem laadt jouw smartphone op vanaf de vensterbank

USB zonnebloem laadt jouw smartphone op vanaf de vensterbank

Zet deze usb zonnebloem bij je raam en gebruik hem direct als oplader voor je smartphone. De Solar Phone Charger – Sunflower 2500 mAh Sunlight Charger neemt zonne-energie op en zet dat om in stroom voor je device.

 

Zet hem op je vensterbank, of op een andere zonnige plek, opladen zal hij altijd doen. Je kunt de zonnebloem ook zelf opladen met de meegeleverde USB-kabel, die kun je gewoon aansluiten op de USB-poort van je laptop of computer. Hij heeft een 2500 mAh oplaadbare lithium batterij aan boord die genoeg vermogen heeft om je mobiele telefoon of andersoortig device op te laden. Er is een gewone USB-poort aanwezig op de zonnebloem, maar ook een mini-USB-poort.

Als je de bloem uit zijn verpakking hebt gehaald sluit je hem aan op je computer en zorgt ervoor dat hij goed wordt opgeladen. Zijn interne batterij zal dan de eerste keer volledig zijn opgeladen voor het eerste gebruik. Brandt het groene lampje, dan weet je wanneer de Sunflower energie aan het opnemen is als hij in de zon staat. Lijkt het je een leuk hebbedingetje? Koop hem via deze link, voor zo’n $ 30 dollar staat hij ook bij  jou op de vensterbank.

usb zonnebloem usb zonnebloem

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo