Ultiem superjacht speeltje voor miljardairs komt er aan

Ultiem superjacht speeltje voor miljardairs komt er aan

Miljardairs hebben altijd wel weer de meest nieuwe excentrieke wensen, ze willen natuurlijk graag iets met hun vele geld doen. Een zeer futuristisch superjacht van bijna 130 meter lengte zou in de toekomst misschien wel eens aan het wensenlijstje van miljardairs kunnen worden toegevoegd. Het betreft een ontwerp van Zaha Hadid, een architecte met roots in Irak. Zij staat voor al heel wat futuristische bouwwerken vanuit het verleden.

Superjacht

Ditmaal is ze een samenwerking aangegaan met de Duitse scheepsbouwers Blohm enVoss. Hiermee heeft de eigentijdse visionaire zich voor het eerst gewaagd aan het luxe jacht van de toekomst. Het belachelijk grote vaartuig met een dak in de vorm van een huidskelet zal altijd aandacht trekken, dat is een absoluut zekerheidje. Harmonie tussen exterieur en interieur is volledig perfect en sluit naadloos op elkaar aan.

Het excentrieke ontwerp doet veel denken aan het beroemde “Vogelnest”, dat in 2008 dienst deed als Olympisch stadion in Peking. Bekijk zelf de foto’s hier beneden, van een droom, die maar voor een enkeling op deze wereld werkelijkheid zou kunnen worden.

superjacht

© Zaha Hadid Architects

 

superjacht

© Zaha Hadid Architects

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo