Trek aandacht met Monkey Light LED fietswiel-verlichting

Trek aandacht met Monkey Light LED fietswiel-verlichting

In het verleden is dit project ooit gestart als kickstarter project. Nu is het verkrijgbaar in heel Nederland en België.

Verlicht je fietsspaken

De Monkey Light is een Led fietswiel-verlichting, die je vast maakt aan de spaken van je wiel en vervolgens worden de meest prachtige patronen getoond op je draaiende wiel.

Monkey Light versies

De serie van Monkey Light bestaat uit meerdere versies. Deze variëren in het aantal LED’s en daardoor de dikte van het patroon in je spaken. Zo is er bijvoorbeeld eentje met 10 LED’s en eentje met 32 LED’s, maar is er ook een lichtere versie met maar 4 LED’s.

Via: monkeylectric.nl

De versie met 10 leds geeft alleen een tekening aan de rand van je wiel, terwijl de M232 met zijn 32 leds hele fraaie effecten geeft. De constructie is gemaakt uit duurzaam materiaal, roestvrij staal en is volledig waterdicht gemaakt.

Wel even fietsen…

De patronen zijn zichtbaar vanaf ca. 15 km/uur, dus je moet even gaan fietsen, wil je de show stelen. Nu denk je natuurlijk, dit wordt toch direct gestolen? Zelfs daar heeft de producent aan gedacht met een anti-diefstalbeveiliging.

Via: monkeylectric.nl

Bekijk hier beneden de video:

Meer informatie over dit hilarische product kun je vinden op monkeylectric.nl. Bovendien zijn de verschillende versies verkrijgbaar bij bol.com.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo