Touchscreen op je arm nog echt mogelijk ook met de innovatieve Cicret

Touchscreen op je arm nog echt mogelijk ook met de innovatieve Cicret

Heeft de smartwatch alweer zijn langste tijd gehad? Misschien wel, want Cicret, een bedrijf uit Parijs heeft iets veel slimmers uitgevonden om die smartwatch snel te vervangen.

Ze hebben een soort van armband ontworpen, die van je huid een touchscreen weet te maken. Deze armband betreft weliswaar momenteel nog een vergevorderd prototype, maar zijn toekomst lijkt veel te gaan beloven. De Cicret maakt een projectie van het scherm van je smartphone op je onderarm. Maar hij kan veel meer, want dit scherm kun je ook nog echt als een touchscreen bedienen. De video hier beneden toont zijn zeer spectaculaire mogelijkheden.

Doneren

Het team dat achter Cicret schuilgaat wil € 700.000 ophalen om deze innovatieve armband ook daadwerkelijk te kunnen gaan vermarkten. Je kunt via hun website geld doneren. Mogelijkheden zijn er via PayPal met een minimumbedrag van € 1. Lijkt ons een echt hip hebbeding voor de toekomst!

cicret cicret

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo