Tesla Insane Modus wekt unieke reacties op bij meerijders

Tesla Insane Modus wekt unieke reacties op bij meerijders

De meesten zullen niet echt vaak en waarschijnlijk wel nooit in een echte snelle bolide hebben gezeten. Vandaar dat het erg leuk is om te zien welke reacties hier uit voortvloeien als mensen meerijden in het nieuwste, uiterst snelle model van Tesla.

De nieuwste sedan van Tesla heeft namelijk niet alleen een knop voor de zogenaamde sportstand, een knop die eigenlijk elke snelle bolide wel heeft. Hij heeft nog een extra knop in dit geval, met de mooie en zeer toepasselijke naam “Insane Modus”. Durf je deze knop in te schakelen, dan gaat de Tesla helemaal los en gebruikt hij alle kracht die er uit de vier elektromotoren gehaald kan worden. Hiermee accelereert hij dan in ijltempo en maakt de sprint van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 3,4 seconden, echt bloedsnel dus! De Tesla P85D verandert dan in werkelijk beestachtig beest en snelheidsmonster en de naam van de knop “Tesla Insane Modus” wordt alle eer aangedaan!

Bekijk hier beneden de reacties van een aantal nietsvermoedende meerijders en hun verbaasde gezichten tijdens de accelaratie:

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo