Teqball is aparte mix van tafeltennis met voetbal

Op kickstarter staan ook vaak hele sportieve nieuwe vindingen en ideeën, de Teqball is er eentje van. Zie het als een combinatie van tafeltennis met voetbal, maar meer varianten zijn mogelijk.

Het project is recent gestart en ze hebben er direct een aantal bekende voetbal “celebrities” bijgehaald zoals de broertjes Koeman en Henk ten Cate. Zij promoten Teqball met het argument dat het perfect voor voetballers zou zijn die hun techniek op deze manier goed kunnen bijschaven.

Gekromde tafel

Of het ook geschikt is voor tafeltennissers betwijfelen wij wel een beetje, de gekromde tafel, het Teqboard genaamd, maakt het allemaal een behoorlijk stuk lastiger.  De tafel zorgt ervoor dat je elke twee tot drie seconden aan de beurt bent met de bal. Als je video bekijkt lijkt Teqball een erg leuk nieuw spel te zijn, niet alleen voor twee spelers, maar ook voor vier, zeer uitdagend spelletje.  Interesse? Schaf hem nu nog aan via deze link als “Early Bird”  voor £ 179, komt overeen met ongeveer € 225.

 

 

teqball

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer