Tekstberichten versturen met Wodka? Het kan!

Tekstberichten versturen met Wodka? Het kan!

Stel voor, je bent verbonden aan een universiteit en mag zelf kiezen welk onderzoek je gaat doen. Dan komen bepaalde mensen toch al snel uit bij het idee om tekstberichten te versturen met wodka. Dit klinkt natuurlijk niet helemaal normaal en we moeten toegeven, het is ook een beetje vreemd. Neemt niet weg dat deze onderzoekers het voor elkaar hebben gekregen het bericht ‘O Canada’ van de ene naar de andere kant van de kamer verzonden hebben met wodka.

Nu vraag je je natuurlijk af, hoe gaat dit in zijn werk. Het principe is simpel, door de verschillende concentraties wodka naar de andere kant te verzenden, weet het ontvangende device of er een 0 of 1 verzonden wordt. Zo is er dus succesvol het bericht ‘O Canada’ naar de andere kant gestuurd. Of we veel tekstberichten met wodka gaan zien is natuurlijk de vraag, maar wie weet wordt het ooit gemeengoed en kan er zo een rondje besteld worden in het café.

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo