Sweater Generator: de ultieme gebreide kerst-trui

Sweater Generator: de ultieme gebreide kerst-trui

Inmiddels pensionado Mart Smeets had jarenlang de meest creatieve gebreide dikke sweaters aan. Soms mooi, maar ook vaak om op te schieten. Het zal niet specifiek voor onze Mart gemaakt zijn, maar Coca Cola heeft een ludieke actie bedacht voor deze sweaters, in de vorm van een wedstrijd, namelijk de Sweater Generator.

Beschik je in je familie of kennissenkring niet over iemand die zo’n warme sweater of kersttrui voor je zou kunnen breien, dan regelt Coca Cola dit speciaal voor jou. Met de Sweater Generator kun je je eigen klassieke trui ontwerpen. Kies een kleur en een patroon, en leuk je sweater op met allerlei willekeurige figuurtjes. Keuze is er bijvoorbeeld uit een dinosaurus met kerstmuts, een eenhoorn of een ananas.

Om het spannend te houden is de wedstrijd slechts twee weken open. Je kunt nog tot 1 december je trui ontwerpen, en daarmee proberen zo veel mogelijk likes te vergaren. De 100 truien met de meeste likes worden in het echt ook geproduceerd, en aan de winnaars geschonken. 2 december zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

Dus toon je creativiteit, en laat zien wat je kunt. Maak hier je eigen trui!

sweater sweater

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo