Surf Grass maakt korte metten met het ellendige zand dat fanatieke surfers meeslepen

Surf Grass maakt korte metten met het ellendige zand dat fanatieke surfers meeslepen

Surfers in de hele wereld zijn al weer een tijd bezig om hun favoriete sport over de wereldzeeën te beoefenen. Of het nou aan onze eigen Nederlandse kust is, of op Hawaii, overal wordt gesurft.

Toch heeft surfen ook wel een echt nadeel, alles gaat onder het zand zitten als je druk bezigt bent op het strand. Je sleept het mee je auto in, thuis in je garage, je kleding. Daar moet zeker wat op te vinden zijn. En ja hoor, een nieuw surfmaatje is gemaakt, een echte (kunst)grasmat voor surfers.

Surf Grass

Heb je een flink potje gesurft, kun je nu je voeten eens goed afvegen aan de grasmat waardoor het zand niet allemaal meer in je wetsuit blijft plakken. Uiteraard is de Surf Grass ook geschikt voor niet-surfers, als je toch graag naar het strand gaat om alleen maar te zonnebaden. De gewone strandgast heeft natuurlijk hetzelfde probleem.

Waar je hem ook voor kunt gebruiken, is als mat die je voor je tent legt. Geen zand meer in je slaapzak, super toch? De Surf Grass is van hoge kwaliteit kunstgras gemaakt en je rolt hem heel makkelijk op. De mat weegt nog geen kilo dus makkelijk mee te nemen. Meer weten? € 30 en hij is voor jou via deze link.

grasmat voor surfers

grasmat voor surfers

grasmat voor surfers

grasmat voor surfers grasmat voor surfers

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo