Strainer Bowl: handige zeef bespaart water

Strainer Bowl: handige zeef bespaart water

De Strainer Bowl is een handige zeef om bijvoorbeeld groenten in te wassen die ook nog eens het milieu spaart. Door het slimme ontwerp verspil je minder water en zijn er meerdere toepassingen mogelijk.

Strainer Bowl

De Strainer Bowl is een simpele bak, met daaraan een uitlopende buisje, waardoor het water eruit kan lopen. Het idee achter het groente wassen is dat ze eerst afgespoeld worden bij het vollopen en doordat deze langzaam leegloopt via het buisje worden ze ook nog eens kort ‘geweekt’. Hiermee bespaar je niet alleen water, maar worden groten ook nog eens schoner aldus de makers.

Een optioneel speciaal ontworpen zeefje kan ook nog gebruikt worden om bijvoorbeeld tomatensap voor Salsa makkelijk in te schenken. De Strainer Bowl is te vinden op Kickstarter en het project steunen kan vanaf $ 20.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo