Stir Kinetic Desk: bureau gebruiken als sta- of zitplek

Stir Kinetic Desk: bureau gebruiken als sta- of zitplek

Mensen met een kantoorbaan, zitten vaak een groot deel van de dag en onderzoek wijst uit dat dit juist niet goed is. Afwisselend staan en zitten zou veel beter zijn voor de gezondheid, maar staand Reddit checken en kattenfilmpjes kijken op je werk is toch wat lastig. Daar is nu een oplossing voor, de Stir Kinetic Desk.

Stir Kinetic Desk

De Stir Kinetic Desk is een slim bureau waaraan je kunt zitten, maar waar het ook mogelijk is om staand te werken. Zit je bijvoorbeeld te lang te werken, dan zal je bureau een signaal geven en is het mogelijk met één simpele druk op de knop het bureau naar het ‘sta-niveau’ te brengen. Natuurlijk niet via ‘simpele’ knopjes, maar via een ingebouwd touchscreen en zijn er meerdere mogelijkheden om bijvoorbeeld snoeren weg te werken. Stir Kinetic Desk zal pas in 2015 in grote aantallen de wereld gaan veroveren, meer informatie op de site van Stir.

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo