Stijlvolle Moto 360-smartwatch gaat $ 250 kosten

Stijlvolle Moto 360-smartwatch gaat $ 250 kosten

Smartwatches waren tot op heden vaak verre van elegant en stijlvol, maar met de komst van de Moto 360 komt hier verandering. Hier is gekozen voor een classy, traditionele ronde horlogekast, opvallend in de wereld van wearables. We weten dat de Moto 360 in september te koop zal zijn voor waarschijnlijk $ 250.

Moto360

De Moto 360 draait op Android Wear, het speciaal aangepaste besturingssysteem voor wearables zoals smartwatches en werkt dus goed samen met Android-toestellen. Maar de Moto 360 wordt vooral enthousiast ontvangen door de stijlvolle looks en schitterende ontworpen watchfaces. Volgens een Amerikaanse retailer (inmiddels offline) zal de Moto 360 zo’n $ 250 gaan kosten, hetgeen waarschijnlijk € 250 in Nederland zal worden.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo