Stempel verandert oude foto’s in ansichtkaarten

Stempel verandert oude foto’s in ansichtkaarten

Met de Stempede stempel kun je herinneringen van vroeger versturen naar familie en vrienden! Het is een herbruikbare stempel waarmee je de stapels foto’s uit oude fotoboeken van zolder om kunt zetten in ansichtkaarten.

stempel 2

De stempel print een typisch briefkaartsjabloon op de achterkant van een foto, met een apart kader voor een postzegel, adreslijnen en ruimte voor een handgeschreven boodschap. Identiek zoals een normale briefkaart, slechts in een seconde gemaakt en gegarandeerd uniek.

Allemaal volgens de stricte richtlijnen van de United States Postal Service en daarmee in ieder geval in de Verenigde Staten goedgekeurd. Bestempel de achterkant van welke foto dan ook, plak er een postzegel op, vul een adres in, schrijf een persoonlijke tekst en doe het op de post. Simpeler kan niet!

stempel 3

Op dit moment loopt er een Kickstartercampagne waar je voor 50 dollar of meer een stamp ontvangt. Bekijk de Stampede in de video hieronder.

http://www.kickstarter.com/projects/stampede/stampede-a-stamp-that-turns-your-photos-into-postc

 

Tags:

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo