Star Wars Happy muziek video laat hoofdrolspelers swingen

Star Wars zal ons altijd blijven triggeren. Fantastische films, met veel creativiteit en fantasie gemaakt. Deze Star Wars “Happy” parodie maakt een erg leuke science fiction mix van het blije lied van zanger Pharrell Williams, dat overigens geschreven is voor een andere film, de Verschrikkelijke Ikke 2.De locatie voor de opnames van deze video is natuurlijk de planeet Tatooine, waar Luke Skywalker ooit opgegroeid is. De filmopnames van destijds zijn gemaakt in Tunesië, en het zijn dan ook echte Tunesische fans in Star Wars kostuums, die dansen rondom de oorspronkelijke set. De hoeve van oom Lars is zelfs te zien aan het einde van de video, deze werd hersteld vanwege zijn slechte staat, door een internationale groep van fans in 2012. Dat werd gedaan met de hulp van diverse Facebook bijdragen.

De video is zeer zeker hilarisch en zal een glimlach op je gezicht toveren, daar twijfelen wij niet aan. Bekijk hem zelf hier beneden.

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer