Spray vers sap direct uit een citroen met de Lékué Citrus Spray

Spray vers sap direct uit een citroen met de Lékué Citrus Spray

Het weer in Nederland blijft is al tijden heerlijk, lijkt al bijna lente. Dus zijn de winterse producten zoals erwtensoep en chocolademelk alweer verleden tijd voor nu. Op naar de salades en de cocktails, en daarbij mag een citroen zeker niet ontbreken. Zowel uitgeknepen, maar ook om te sprayen.

Een citroen uitpersen is vaak een rommeltje, spuit alle kanten op, vaak ook nog pijnlijk in je ogen. Handige oplossing is dan ook de Lékué Citrus Spray. Snij het topje van de citroen af, en draai vervolgens de spray zelf makkelijk in het vruchtvlees van de citroen, met behulp van de draaischroef. Daarna spray je het sap heerlijk over je maaltijd, of in je drankje voor een lekkere frisse smaak.

Je kunt de Citrus spray kopen voor € 13,90. Er zitten twee spuitmondjes bij, een kleine en een grote maat. De grote kun je goed gebruiken voor sinaasappels en grapefruits. De kleine spuitmond is bedoeld voor citroenen, limoenen,  en mandarijnen.

citrus spray citrus spray citrus spray

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo