Split: muziekspeler bedienen door te bijten

Split: muziekspeler bedienen door te bijten

Split is een nieuw product dat op crowdfunding-site Kickstarter te vinden is en een nieuwe manier van muziek luisteren mogelijk maakt. Met Split kun je, door het gebruik van twee losse oordopjes, muziek luisten om deze vervolgens te bedienen door te bijten. Klinkt allemaal onwerkelijk? Dat lijkt ook zo, maar is het niet.

Split

Split zijn twee oordopjes, zonder snoeren die je zodra ze in je oren zitten, kunt bedienen door te kauwen. Zo zet je door één keer te bijten, de volgende track op. Wil je het volume harden zetten, dat kan door tweemaal te kauwen. Een interessante, nieuwe manier van bedienen van muziek en de Split maakt dit mogelijk. Vanaf $ 155 kun je een setje aanschaffen, maar je moet wel nog even geduld hebben tot april 2014.

Split2

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo