Speel de sterren van de hemel met deze geprojecteerde piano

Alsof het niets is worden grote producten tegenwoordig aan de lopende band in draagbare versies uitgebracht. Kort geleden schreven we al over het enige drumstel dat in je broekzak past. In diezelfde categorie schrijven we vandaag over iKeybo. Een piano die je – waar je ook bent – kunt projecteren.

Projecteer je piano en speel er op los

iKeybo is een klein blokje met een handige sleuf om je smartphone stevig in te zetten. Je kunt de gadget daarna met je smartphone bedienen en de projector aanzetten. De pianotoetsen verschijnen dan op je tafel en bij het spelen klinkt het geluid via de speakers van je telefoon. Een piano neem je normaal gesproken niet mee op pad. Een keyboard kan, maar betekent vaak ook dat je veel moet sjouwen. iKeybo stop je zo in je zak en kun je overal gebruiken om de sterren van de hemel te spelen.

Via: youtube.com (capture) | The-code-of-entertainment

Piano en toetsenbord in één

Als we dan toch aan het projecteren zijn: iKeybo kan meer dan het nabootsen van een piano. De handige tool toont binnen een seconde ook een toetsenbord in verschillende talen. E-mails typen in de trein, je scriptie schrijven tijdens een weekendje bij je ouders of een reisverslag tikken tijdens je vakantie gaan met een gewoon formaat toetsenbord stukken gemakkelijker. En dankzij iKeybo heb je zo’n toetsenbord altijd bij de hand. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je de gadget met je smartphone op een platte ondergrond zet en dan kun je van start.

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijken even dit filmpje en zie welke mogelijkheden iKeybo aanbiedt. Misschien heb je het helemaal niet nodig, zo’n geprojecteerde piano of toetsenbord.

Mis jij het pianospelen als je van huis bent of ben je het zat om eindeloos te typen op het kleine touchscreen toetsenbordje van je smartphone? Via Kickstarter krijg je nu een goeie deal en koop je iKeybo al vanaf € 85,- (omgerekend).


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo