Maak een muziek-instrument van alledaagse voorwerpen met Sound Pegs

Maak een muziek-instrument van alledaagse voorwerpen met Sound Pegs

Muziek maken, we hebben het allemaal wel eens gedaan. Of het nu tientallen jaren gelden is, of afgelopen weekend, we weten allemaal dat er een instrument voor nodig is. Met de Sound Pegs is dit niet het geval, met dit apparaat kun je van praktisch alles een muziekinstrument maken.

Sound Pegs

Sound Pegs zijn clips die verbonden zijn met een apparaatje en speakers. Deze clips kunnen op allerlei voorwerpen geplaatst worden zoals bijvoorbeeld een boek, je schoenen of een stoel. Als er dan trillingen gegenereerd worden door dit voorwerpen, dan geven de Sound Pegs deze door aan het apparaat die dit weer omvormt en hier een toon van maakt die via de speakers worden afgespeeld. Ok, de kwaliteit is niet helemaal top, maar het is wel een uniek idee. Check onderstaande video.

SoundPegs2 SoundPegs

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo