Sonic Decanter: de natte droom van elke wijnliefhebber

Sonic Decanter: de natte droom van elke wijnliefhebber

Er zijn vele verschillende wijnen op de wereld die variëren in smaak, prijs en kwaliteit. Om een zo optimaal mogelijk glas wijn te drinken is de Sonic Decanter op bedacht, een apparaat die een fles wijn nog beter laat smaken.

Sonic Decanter

Door gebruik te maken van ultrasonic energy om de structuur van de wijn te verbeteren zou er een beter aroma en smaak moeten ontstaan claimen de makers. In een kwestie 15-20 minuten wordt de wijn zo geoptimaliseerd dat de kwaliteit omhoog gaat en er een nog betere smaakervaring verkregen wordt bij het drinken van het glas wijn.

Na het toevoegen van wat water in de Sonic Decanter is het een kwestie van de fles wijn erin te zetten, op de juiste knop (of via de app) het proces te starten en de timer begint te lopen. De Sonic Decanter doet zijn werk om vervolgens te genieten van een nog lekkerder glas wijn. Dit kan met zowel rode-, witte- als rosé-wijnen gebruikt worden.

SonicDecanter2

Deze slimme wijn-verbeteraar is te vinden op Kickstarter en is nu aan te schaffen voor iets meer dan € 100. De uiteindelijke retailprijs zal liggen rond de € 200. Meer informatie op de website van Sonic Decanter.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo