Bijzettafel om gadgets draadloos en in stijl op te laden

Bijzettafel om gadgets draadloos en in stijl op te laden

Op het eerste gezicht ziet de Soak charging side table er uit als elke andere bijzettafel, maar er is meer. Soak maakt het mogelijk gadgets met ondersteuning voor draadloos laden van stroom te voorzien door ze simpelweg op de tafel te leggen.

In de poot van de tafel zit een stekker verborgen, die een draadloze lader vlak onder de oppervlakte van de Soak van stroom voorziet. Op deze manier kunnen gadgets die van draadloos laden gebruik kunnen maken van extra energie voorzien worden. Geen ondersteuning voor draadloos laden? Dan is er altijd nog een USB-kabel aan te sluiten, minder mooi, maar soms wel noodzakelijk.

Soak2

Wij hebben nog niet kunnen vinden waar en of deze tafel te koop is, maar het idee is briljant en de uitvoering eveneens. Dat is ook de reden dat de Soak charging side tablet de Core 77 design award gewonnen heeft.

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo