Snorkeling Kickboard als je niet van duiken houdt maar toch wil snorkelen

 

Wij kunnen ons voorstellen dat velen onder ons niet echt van duiken houden om bepaalde redenen. Maar die velen willen toch eens graag het onderwaterleven ontdekken dat zo ontzettend mooi kan zijn op de vele plaatsen op onze aardbol.

Snorkelen met een duikbril is ook vaak niet ideaal. Ademen gaat soms moeizaam, omdat je er voor moet zorgen dat de snorkel niet onder water komt. Zit je bril niet goed, heb je zo een lading water binnen.

Snorkeling Kickboard

Er is gelukkig nu een “luxe” oplossing op de markt, het “Snorkeling Kickboard”. Het stelt je in staat te kunnen genieten van het mooie uitzicht onder water, waarbij je hoofd helemaal niet onder water hoeft. Samenstelling van het board bestaat uit polyethyleen en het heeft een soort van een plastic venster. Hierdoor kun je perfect van het wonderschone uitzicht genieten onder water. Het venster heeft als extra dat het van een masker is voorzien om te ademen en is er tevens ook nog een opslagruimte voor onder andere een fotocamera. Iets om mee te nemen deze zomer naar je tropische bestemming? Hij kost € 295 en is te bestellen via deze link.

Snorkeling Kickboard Snorkeling Kickboard Snorkeling Kickboard

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer