Smartphone in toekomst van Samsung, Apple, Nokia en HTC samen?

Erg jammer dat ze concurrenten van elkaar zijn, omdat deze concept-smartphone van het Amerikaanse blog T3 laat zien dat een samenwerking tussen Samsung, Apple, Nokia en HTC de droom van iedere gadgetliefhebber zou kunnen zijn.

Een 5 inch Full HD scherm, bekend van de Galaxy S4, gecombineerd met een aluminium body zoals dat terug te vinden is in de HTC One en de iPhone 5, afgemaakt met een 41MP PureView camera van de Nokia 808 – wat hebben we dan nog meer te wensen? Niets toch!

smartphone

Tevens beschikt de futuristische smartphone over een dual-boot modus, waarmee je kunt wisselen tussen iOS 7 en Android 4.2, 128 GB aan intern geheugen en een quad-core Snapdragon 800 processor. Het laserkeyboard en de waterdichte coating maken het toestel helemaal af. Het zal wel voor altijd bij een droom blijven, dus vooralsnog moeten we het doen met de video hier beneden.

 

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer