Slyde Handboard maakt surfen voor iedereen veel simpeler

Op vakantie gaan naar een mooi land met een heerlijk, zonovergoten strand. Nou ben je niet een echte surfer, niet zo’n megaplank direct, maar toch wil je iets met die golven. Pak dan snel een Slyde Handboard, het nieuwe surfen, namelijk met je handen!

De “mini” surfplanken zijn ongeveer een halve meter lang, en een kwart meter breed. Met een speciale gesp maak je de plank vast aan je hand, en surf vervolgens heerlijk over de golven. Lijkt ons ook nog eens veel eenvoudiger dan het echte “grote mensen” surfen. Je kunt ze in een houten uitvoering krijgen, maar ook een carbon versie is beschikbaar. Prijzen vanaf € 100, en te verkrijgen via deze link. Met flippers erbij kun je waarschijnlijk elke golf de baas. Bekijk de video hier beneden maar eens.

slyde handboards slyde handboards slyde handboards slyde handboards

 

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer