Slimme matras Luna kan zelfs je thermostaat bedienen

Slimme matras Luna kan zelfs je thermostaat bedienen

Met wearables, apps en andere devices weten we veel over bijvoorbeeld een slaapritme of het optimale moment om wakker te worden. Luna gaat een stapje verder en heeft dit geïntegreerd in een hoes voor over je matras.

Luna is slim

Luna is makkelijk te gebruiken op praktisch elke matras en heeft vele slimme functies aan boord. Zo kan bijvoorbeeld het slaapritme gemeten worden en wordt er met een microfoon geluisterd of je bijvoorbeeld snurkt. Ook het bijhouden van je hartslag en op het juiste moment wekken is geen probleem voor Luna. Nu is dit ook mogelijk met allerlei andere devices, maar er is meer…

Luna

Zelflerend

Luna is namelijk zelf lerend, zo weet deze na verloop van tijd wanneer jij naar bed gaat en stelt de temperatuur dan alvast in op de gewenste hoogte. Dit kan eventueel onafhankelijk van elkaar voor jou en je partner. Daarnaast is er een koppeling met IFTTT, een dienst waarmee bijvoorbeeld ook je thermostaat (onder andere Nest en Honeywell) aangestuurd kan worden. Hierdoor kan Luna een seintje geven als je wakker bent (of bijna) om alvast de verwarming aan te zetten.

Mede door de integratie met IFTTT zijn de mogelijkheden bijna eindeloos, denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het zetten van een lekker kopje koffie, zonder eraan te denken of zelfs je bed uit te komen. Ook handig, Luna kan gewoon gewassen worden. Meer info en bestellen op de site van Luna.

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo