Slim horloge van Nissan maakt verbinding met je auto

Slim horloge van Nissan maakt verbinding met je auto

Een slim horloge hebben we uiteraard al meer dan eens gezien inmiddels. Nissan heeft nu wel een hele bijzondere smartwatch op de markt gebracht. Dit slim horloge heeft namelijk geen smartphone nodig om verbinding te maken, maar kan simpelweg zelf rechtstreeks met je auto communiceren.

nissan slim horloge

Met een Bluetooth-verbinding krijg je als bestuurder veel interessante informatie van je eigen auto door. Bijvoorbeeld je gemiddelde snelheid, of het gemiddelde brandstofverbruik. Ook tijdig waarschuwingen wanneer je auto toe is aan een onderhoudsbeurt in de garage. Zelfs een hartslagmeter is ingebouwd in de smartwatch, die direct alarm slaat als je in slaap zou vallen achter het stuur.

nissan slim horloge

Er zijn tot nu toe alleen maar plannen om de Nissan smartwatch compatibel te maken met de auto’s uit de Nismo-lijn (zijn alleen de 370z en de Juke). Het slimme horloge is nog een echt concept, betekent dat wij  niets weten van een prijs of releasedatum.

 

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo