Slechte gewoontes? de Pavlok helpt je er zeker van af!

Slechte gewoontes? de Pavlok helpt je er zeker van af!

We hebben ze allemaal, onze slechte gewoontes. Is de een verslaafd aan roken, een ander appt veel te veel, of de volgende kan toch vaak het laatste biertje niet laten staan. Om over slechte gewoontes zoals snoepen of te vaak junkfood eten nog maar te zwijgen.

 

De Pavlok is voor jou het ideale hulpmiddel om in één keer van al jouw slechte gewoontes af te komen en ze ook nog eens te vervangen door de echte gezonde gewoontes. Iedere keer als het je lukt krijg je een beloning, maar zondig je toch, dan krijg je echt letterlijk je “straf”!

Pavlok

Je draagt de Pavlok als armband of als een pleister, die kan overal op je lichaam. Je kunt hem programmeren met je eigen smartphone en geeft daarbij zelf aan hoe je beloond of “gestraft” wil worden. De armband maakt geluid, trilt of hij geeft je een kleine, uiteraard wel veilige schok. Het is blijkbaar erg vet om jezelf straf te geven, want de Pavlok heeft op indiegogo.com al meer dan $110.000 binnen gehaald. Het doel was $30.000, dus bijna het viervoudige van het oorspronkelijke bedrag. Bekijk de video hier beneden voor de precieze werking.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo